iPhone minder gebruiken

Wil je een dagje lekker je hoofd leeg maken? Dan heb ik ‘De Tip’ voor jou! Het werkt waarschijnlijk ook op Android maar daar heb ik (nog) geen ervaringen mee. Dus deze tip is echt voor iOS gebruikers.

Als er iets is wat wij als mensen niet mooi vinden is de wereld zien in zwart-wit. De iPhone heeft een zwart-wit filter en dit maakt het een stuk minder aantrekelijk om te neuzen op je beeldscherm.

  1. Ga naar de Instellingen App
  2. Algemeen
  3. Toegankelijkheid
  4. Aangepaste weergave
  5. Kleurfilters
  6. Zet nu de kleurfilters aan en kies voor ‘Grijstinten’

Dat is alles. Hier kan je de filter op een later moment ook weer uitzetten. Wees gerust; foto’s en video’s die je maakt zijn gewoon in kleur. Ook screenshots die je eventueel maakt. Het gaat dus puur om een weergave filter.

Geplaatst in: Tech