Op twitter kom je steeds meer accounts tegen die disinformatie verspreiden of trollen. Het is nu mogelijk om te checken of een account te vertrouwen is of niet. De tool botsentinel is daarvoor erg handig. Het werkt eenvoudig Je gaat naar botsentinel.com, je klikt op ‘analyze account’ en vult de twitter gebruikersnaam in.

Natuurlijk is dit nooit een 100% garantie maar het werkt tot nu toe erg goed. Hier onder zie je hoe ik mijn eigen twitter account analyseer. Hoe hoger het aantal procent hoe minder vertrouwelijk het account is. Ik zit dus nog in de safe-zone.

LEER MIJ KENNEN

De afgelopen jaren ben ik op allerlei gebieden bezig met ICT. Het voornaamste werk wat ik doe is mensen helpen bij issues. Daarnaast ben ik steeds meer trainingen aan het geven. Hoe werk je bijv. met Microsoft Teams en Microsoft Onedrive. Wat je hebt aan 2FA en waarom dat zo belangrijk is in deze tijd. Naast mijn werk houdt ik mij bezig met hobby's. Ik doe vrijwilligerswerk bij Aquarijn. Ik beheer de ICT en geef 1x per week verschillende zwemlessen. Daarnaast ga ik ook graag naar de bioscoop waar ik minimaal 2x per week te vinden ben.

Ik tweet eigenlijk teveel.

Voor zakelijk contact.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Privacy Policy.

© Tom Balfoort