Op telegram heb ik een paar Nieuwsfeeds gemaakt met een Telegram Bot. De volgende nieuws kanalen zijn beschikbaar:

  • Technieuws – @TechNieuwsFeed
    Dit kanaal bevat o.a. nieuws van : Tweakers, Nu Tech, Security.nl
  • Filmnieuws – @FilmNieuws
    Dit kanaal bevat o.a. nieuws van: Filmnieuws, Nu Film, Cinemablend
  • MedischKanaal – @Medischkanaal
    Dit kanaal bevat o.a. nieuws van: NU Gezondheid, Medischcontact

Bovenstaande nieuwsfeeds gebruiken RSS kanalen om de informatie te plaatsen. Doordat er meerdere nieuws bronnen worden gebruikt kan er nieuws dubbel in komen. Binnenkort komen er meer nieuws kanalen.

LEER MIJ KENNEN

De afgelopen jaren ben ik op allerlei gebieden bezig met ICT. Het voornaamste werk wat ik doe is mensen helpen bij issues. Daarnaast ben ik steeds meer trainingen aan het geven. Hoe werk je bijv. met Microsoft Teams en Microsoft Onedrive. Wat je hebt aan 2FA en waarom dat zo belangrijk is in deze tijd. Naast mijn werk houdt ik mij bezig met hobby's. Ik doe vrijwilligerswerk bij Aquarijn. Ik beheer de ICT en geef 1x per week verschillende zwemlessen. Daarnaast ga ik ook graag naar de bioscoop waar ik minimaal 2x per week te vinden ben.

Ik tweet eigenlijk teveel.

Voor zakelijk contact.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Privacy Policy.

© Tom Balfoort